ideaal centraal

Bekijk de exacte locatie op google maps
Houd je van het sfeervolle oude centrum, met haar picture perfect straatjes? Of zoek je liever de urban vibes op? Er is van alles in de buurt.

Vanuit je woning stap je zo op de fiets richting het centrum voor een terrasje. Je pakt wanneer je wilt een deelauto of springt om de hoek op de trein, als je even in een andere stad wil zijn.
Image
Image

Horeca in s'MAAK

Op de begane grond zit een prachtig stadscafé met een local concept store, als podium voor lokale ondernemers. Dit kan zomaar je nieuwe vaste spot worden voor een lunchdate, de aftrap van het weekend of de zondagmiddagborrel met je buren. Ook ideaal als je ’s avonds geen zin meer hebt om te koken.

Alles om de hoek

Je woont tegenover een supermarkt en er zijn er meer in de buurt. Verschillende basisscholen en crèches liggen op vijf minuten fietsen. En vanuit je huis wandel je zo naar de Schiedamse markt waar je op vrijdag een lekker visje kan scoren.

Waanzinnig uitzicht

Vanaf de hoger gelegen woningen in s’MAAK kijk je uit over het mooie oude centrum van Schiedam, Schiehaven, het historische Lloydkwartier en bij helder weer zie je zelfs de Euromast Rotterdam liggen.

Gezellig historisch centrum

Slenter door de mooie straatjes van terras naar terras, of ga voor een dagje shoppen. Je kan je hier prima een dagje vermaken.

Schiedam Centrum CS

Ideaal als je voor je werk of familie de stad uit moet. En voor je visite natuurlijk ook superhandig om naast je woning uit te stappen.

Aan het water

De Schie slingert door de stad en geeft het centrum haar karakteristieke uitstraling. In de zomer kan je lekker suppen en er wordt regelmatig een duik genomen in het water.

Volop in ontwikkeling

Ben je wel eens in het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied geweest, net over de grens bij Rotterdam? Samen met het bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse wordt dit komende jaren een bruisend gebied voor ondernemende creatievelingen, toeristen en bewoners.

CHECK MEER IN DE BUURT! →
Image