Beschikbare woningaanbod tot € 450.000 v.o.n.

In s'MAAK Schiedam zijn nog enkele woningen beschikbaar tot € 450.000 v.o.n.. Deze woningen lichten we hieronder kort toe. Wil je het volledige aanbod woningen bekijken? Ga dan via onderstaande knop naar de woningzoeker.

Stadsappartement #67

1/1 Beschikbaar
3 kamers
72 m²
€ 395.000,- v.o.n.

Speelse vormen, grote raampartijen en een ruim terras op het Zuidwesten; dat zijn de kenmerken van Stadsappartement bouwnummer 67. Een fijne woning, met twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet en ruime berging. Door de ligging op de 11e verdieping geniet je hier van een groots uitzicht over de historische binnenstad van Schiedam.

Image

Schieappartement #14

1/1 Beschikbaar
3 kamers
83 m²
€400.000,- v.o.n.

Ga je voor een appartement met uitzicht op de Schie, dan zit je bij bouwnummer 14 helemaal goed. De fijne woonkamer met open keuken geeft toegang tot een zonnige loggia gelegen op het (noord)Westen. De schittering van de zon op het water en de historische binnenstad van Schiedam op de achtergrond, zorgt echt voor een echte stek ‘with a view’.

Image

Stadswoning #09

1/1 Beschikbaar
4 kamers
88 m²
€ 420.000,- v.o.n.

Wil jij het liefst wonen in een bijzondere tweelaagsewoning? Dan hebben we bouwnummer 09 in het aanbod! Deze stadswoning heeft een multi functionele ruimte op de begane grond. Maak je hier een leefkeuken, extra slaapkamer, jouw eigen kantoor aan huis of gewoon een toffe speelkamer? Naast deze ruimte vind je op de verdieping een ruime living, twee slaapkamers, badkamer en berging. En met een fijn balkon op het (noord)Westen geniet je hier van het uitzicht op de Schie!

Image

Schieappartement #13

1/1 Beschikbaar
3 kamers
84 m²
€ 425.000,- v.o.n.

Wakker worden met uitzicht op de Schie; in de ruime slaapkamer van bouwnummer 13 kan dit jouw werkelijkheid worden. De grote ramen in de woonkamer zorgen voor veel licht en met twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet en berging met recht een fijn appartement te noemen.

Image
Image

Schieappartement #24

1/1 Beschikbaar
3 kamers
85 m²
€ 425.000,- v.o.n.

Wakker worden met uitzicht op de Schie; in de ruime slaapkamer van bouwnummer 24 kan dit jouw werkelijkheid worden. De grote ramen in de woonkamer zorgen voor veel licht en met twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet en berging met recht een fijn appartement te noemen.

Image
Image

Schieappartement #75

1/1 Beschikbaar
3 kamers
78 m²
€ 425.000,- v.o.n.

Ga je voor een waanzinnig overhoeks appartement met uitzicht op water, dan zit je bij bouwnummer 75 in s’MAAK helemaal goed. De grote woonkamer met open keuken geeft toegang tot een zonnig terras gelegen op het (noord)Westen. Genieten doe je hier van de schittering van de zon op het water en de historische binnenstad van Schiedam op de achtergrond.

Image

Singelappartement #11

1/1 Beschikbaar
3 kamers
89 m²
€ 435.000,- v.o.n.

Een kop koffie of thee, met de schuifpui open en genietend van de ochtendzon op je terras. Bij bouwnummer 11 wordt het ruime terras gelegen op het Zuidoosten zeker jouw favoriete nieuwe plek. Met twee slaapkamers, een zeer fraai gevormde badkamer en inpandige ruime berging is dit appartement een fijne plek om thuis te komen.

Image

Dakterraswoning #32

1/1 Beschikbaar
3 kamers
83 m²
€ 450.000,- v.o.n.

Op zoek naar die bijzondere eengezinswoning met royaal en zonnig dakterras? Dan zit je bij Dakterraswoning bouwnummer 32 helemaal goed. Deze woning heeft een overhoekse woonkamer met zicht op de Schie, twee ruime slaapkamers, badkamer en een berging. Via de trap kun je het ruime dakterras (ca. 19 m²) gelegen op het Zuidwesten bereiken.

Image

Stadsappartement #40

1/1 Beschikbaar
3 kamers
90 m²
€ 450.000,- v.o.n.

Door de veelal overhoekse beleving heb je bij Stadsappartement bouwnummer 40 uitzicht op zowel de Schie als de historische binnenstad van Schiedam. Met een terras rondom, is er altijd een mooi plekje in de zon; een kop koffie in de ochtend of met een mooi glas wijn de dag afsluiten.

Image