Bringme’s digitale conciërge

In s'MAAK is er een digitale conciërge voorzien die de veiligheid én het welzijn van de bewoners verhoogt. Lees verder en ontdek de voordelen.

De Bringme Box is een slimme pakketbus die, geheel volgens de nieuwe normen, contactloos bestellingen ontvangt, aftekent voor ontvangst en jou via een app informeert. En ja, je kan zelfs contactloos bestellingen retourneren via de box!

Levering of pakje? Nooit meer stress!

Je hoeft nooit meer thuis te blijven voor een levering: in het systeem zit ook een slimme deurbel. Beschouw hem gerust als je persoonlijke conciërge. Hij praat met koeriers en helpt hen om contactloos te leveren in de Bringme Box. Jij krijgt dan een automatisch berichtje op je smartphone.

 

Plots je moeder voor de deur? 

Stel: een vreindin is even uitgestapt bij Schiedam Centrum CS en komt spontaan even bij je langs. Geen probleem: zodra ze aanbelt, verbindt de slimme Bringme Bell haar door met jouw smartphone. Je kan haar dus van op afstand binnenlaten.

 

Nooit meer drie keer naar de brievenbus

Kwam de postbode langs? De slimme brievenbus detecteert de post en stuurt jou een real-time notificatie via de app. Geen ‘onnodige verplaatsingen’ meer!

 

Helemaal op je wenken bediend

Bij Bringme hoort een superhandige app die alles regelt. Hij brengt je op de hoogte, toont wie er aanbelt en laat weten wanneer een pakketje geleverd is. Je kan ook een vak in de box reserveren via de app om iets klaar te leggen voor een contactloze ophaling.

 

Eén-sleutel-voor-alles

Met de slimme Bringme One-key-for-all kan je met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren openen.

Meer informatie over Bringme!
Image