Verkopend makelaar Remco de Groot stelt zich voor!

s’MAAK! Weer een ontzettend tof project van Blauwhoed en wat een icoon voor Schiedam. Super trots dat ik en mijn collega’s van Kettner Makelaardij mogen meedoen met de ontwikkeling en de verkoop van een project als dit. Een project voor jong en oud met een ruime diversiteit aan woningen en prijzen. s’MAAK wordt nog smaakvoller omdat het gebouwd wordt met oog voor onze planeet. Booming Schiedam is super leuk en gezellig met zijn historische binnenstad, de restaurantjes, de winkeltjes en toch zo dichtbij de drukte in Rotterdam.

Ik ben als NVM makelaar al ruim 17 jaar werkzaam bij Kettner Makelaardij en heb ruime ervaring met de verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. De diversiteit aan woningen is super leuk en buiten dat, maken de mensen mijn vak nog veel leuker. De mensen die kopen, de mensen die verkopen en de mensen in ons team van Blauwhoed. Dat maakt het dat ik de leukste job heb die er is.

Binnenkort zal ik samen met mijn collega Babs Moonen van Kettner Makelaardij en samen met mijn collega’s van Anke Bodewes de woningen van s’MAAK verkopen. Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als je vragen hebt over het verkopen van je eigen woning. Tot snel!

Image