Verkopend makelaar Cindy van Veen stelt zich voor!

Inmiddels ben ik als makelaar en taxateur al ruim 20 jaar werkzaam in Schiedam. Samen met mijn team houden we ons dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, maar ook bedrijfsmatig onroerend goed, taxeren, adviseren en verhuur.

Eerder hebben we heel bijzondere en onderscheidende projecten voor Blauwhoed mogen verkopen en/of adviseren maar met dit markante project s’ MAAK hebben ze zichzelf samen met de architecten overtroffen. Blauwhoed heeft ons in een vroeg stadium betrokken bij de eerste ontwikkelingen waardoor we het project hebben zien groeien en uitbloeien tot een heel gaaf ontwerp. Een plan dat onze stad Schiedam en deze plek meer dan verdient!

Als potentiele koper zit u straks bij ons aan tafel voor een verkoopgesprek. Een nieuwbouwwoning is een prachtige kans om een woning te kopen die u als eerste eigenaar volledig naar eigen smaak en inzicht kunt afwerken.. Wij vertellen u alle ins en outs over het proces, het project en uiteraard de woning. En als u besluit tot aankoop over te gaan, zullen we samen vervolgens de koopovereenkomst tekenen. Wij kijken er erg naar uit om u aan een nieuw thuis te helpen!

Image

Inmiddels ben ik als makelaar en taxateur al ruim 20 jaar werkzaam in Schiedam. Samen met mijn team houden we ons dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, maar ook bedrijfsmatig onroerend goed, taxeren, adviseren en verhuur.